Help - Search - Members - Calendar
Full Version: [Techno] Latino Move
Darkness-Falls Forums Home > .::Mp3 Section::. > Homemade TRacks
SubSonic
http://myspace.com/subs0nic opinions are wellcome! smile.gif

greetz
In-toxX
Nachaloto zvucheshe malko ob1rkano otk1m ritmi ,mislq che glitcha malko prechi na mesta .Imam predvid che se4ta neshto ne si otiva sas latino loopa , spored men ako go beshe razc1kal na slicera shteshe da zvuchi po na mqsto . Sashto taka kam 1:40 nqkaksi rqzko spira beata nqkak si po sredata na filma smile.gif . Inache zvuchi kachestveno , kefi me .
SubSonic
QUOTE (In-toxX @ Jun 26 2009, 02:52 AM) *
Nachaloto zvucheshe malko ob1rkano otk1m ritmi ,mislq che glitcha malko prechi na mesta .Imam predvid che se4ta neshto ne si otiva sas latino loopa , spored men ako go beshe razc1kal na slicera shteshe da zvuchi po na mqsto . Sashto taka kam 1:40 nqkaksi rqzko spira beata nqkak si po sredata na filma smile.gif . Inache zvuchi kachestveno , kefi me .

otnostno za oburkvaneto ti w nachaloto shte kaja dobre doshul v sveta na tribal techno elementite moje da 4uesh nqkoi track na varella ot 2001 ppo princip vduhnovenieto mi za toq track e ot nego wink.gif a za glitcha si praw ne e na mqsto shte go korigiram i men ne me izkefi a otnostno spiraneto na beata i nego shte go koregiram s edin pattern za da spre izvednaj celta mi beshe zabluda che tracka SVARSHI ei tei izvednaj biggrin.gif
In-toxX
10kz za poqsnenieto smile.gif . Chakame full versiqta
SubSonic
QUOTE (In-toxX @ Jun 26 2009, 04:15 AM) *
10kz za poqsnenieto smile.gif . Chakame full versiqta

razcukah go oshte malko smile.gif vish sq kak e i mi kaji kwo mislish...mislq che e po ideino ot predi wink.gif she go razcukam i oshte po princip stiga da imam vazmojnost i vreme smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.